DeZinnen - Activiteiten DeZinnen - Activiteiten

Christelijke Meditatie: introductie
Iedere woensdag van 15.45–16.45 u. Samen mediteren met een woord vanuit de christelijke traditie.
Locatie: kerkzaal Christus Triumfatorkerk.
Info mail: Dorothé van de Wetering

Verhaal halen
Korte actuele meditaties aan de hand van een Bijbeltekst of andere tekst door verschillende voorgangers. Een vast moment van stilte, bezinnen en ontmoeting. Iedere vrijdag van 4 september t/m 18 december 12.30 – 13 u met aansluitend voor wie dat wil een broodje en een kop soep ( 2,-). Locatie: kerkzaal van de CTK

Vesperviering
Sinds september 2015 vinden op initiatief van DEZINNEN, katholiek netwerk voor inspiratie en dialoog en met medewerking van de Christus Triumfatorkerk van oktober t/m maart op iedere tweede zondag van de maand om 17.30u afwisselende een Evensong- en Vesperviering plaats in de Christus Triumfatorkerk aan de Juliana van Stolberglaan 154.

Met deze vieringen bieden we aan het eind van het weekend een moment om af te sluiten wat achter ons ligt, tot rust te komen en onze zegeningen te tellen en ons op te maken voor wat komt. Een vast moment in de maand met stilte, gebed, zang en korte gedachten. Open voor iedereen van goede wil.

Evensongkoor
We associëren Evensong vaak met Dickens, kerstsfeer en mooie meerstemmige muziek in oude kerken. Typisch Engels: stijlvol, sfeervol en vooral ook gewoon mooi. Ben je ook gecharmeerd van deze typische, mooie Engelse traditie? Dan hebben we goed nieuws voor je.
Er is gestart in de Christus Triumfatorkerk met een nieuw Evensongkoor.
Repetities vinden plaats op maandag van 17.30–19 u (buiten schoolvakanties).
Tussen oktober en maart zal in ieder geval drie keer op de tweede zondag van de maand om 17.30 u de Choral Evensong worden verzorgd.
Het Evensongkoor is een initiatief van DEZINNEN m.m.v. de Christus Triumfatorkerk en staat onder leiding van Carolijn Moulen Jansen
Meld je aan via:

Voor meer informatie: www.dezinnen.nl / 06 20228973