Kerkdienst - Bevestiging ambtsdragers
datum en tijdstip 06-09-2015 om 10.00 uur

Opening nieuwe tentoonstelling
Op zaterdag 12 september, Open Monumentendag, zal de kerkzaal tussen 12.00 en 16.00 uur geopend zijn voor publiek. Direct om 12.00 uur zal de nieuwe expositie worden geopend: de overzichtstentoonstelling van het werk van wijlen Hans Stuffers, architect en kunstschilder. In de loop van zijn leven heeft hij talloze pentekeningen en schilderijen gemaakt. Zijn werken zullen tot half november te bezichtigingen zijn. De toegang is vrij.

Talentenveiling

In plaats van Bazar
10-10-2015
Talentenveiling

wij hebben ook een Facebook Pagina

Zomerstop Pauzeconcerten
In de zomermaanden zijn er geen Pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk. Eind september start de nieuwe serie concerten. Tegen die tijd vindt u de informatie op onze website.