activiteiten

Zomerprogramma 2014: 'Een plek onder de zon'
activiteiten

Voorlopig geen bazar meer.

De bazarcommissie heeft besloten voorlopig geen bazar meer te organiseren, nader bericht leest u in Samenspel.
Dit betekent dat u GEEN zaken meer kunt inleveren in de kerk. Heeft u spullen waarvan u denkt dat ze nog iets waard zijn, denk dan bv. aan de Pelgrimshoeve in Zoetermeer (voor allerlei spullen), het Leger des Heils (kleding), of andere goede doelen.

Voor wie deze zomer in de stad blijft organiseert de Christus Triumfatorkerk
negen zomeractiviteiten.

Thema van het zomerprogramma is ‘Een plek onder de zon’. Diverse kerkleden laten in dit uiteenlopende programma hun talenten en interesses zien. Van 10 juli t/m 14 augustus is er iedere donderdag om 14.30 uur een activiteit. De donderdagse activiteiten variëren van een gedichtenwedstrijd, verhalen, glasschilderen, film, planten, ‘Anders kijken’ tot livemuziek.
In de kerkdiensten van 20 juli, 3 en 10 augustus komt het thema ‘Een plek onder de zon’ terug. Kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.

Iedereen is welkom.

Gedurende het zomerprogramma vullen we een verzamelwand met uw invullingen van ‘Een plek onder de zon’. Iedereen kan hier zijn bijdrage aan leveren met een plaatje, tekening, foto, briefje of iets anders.

Locatie: Juliana van Stolberglaan 154 Den Haag.
Meer programma-info: www.ctkerk.nl. Zie agenda
.

datum en tijdstip 24-08-2014 om 10.00 uur

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

EINDE SEIZOEN PAUZECONCERTEN
In de maanden juni, juli en augustus zijn er geen pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk. Het eerste concert van het nieuwe seizoen zal op donderdag 25 september plaatsvinden.