Wijkblad Samenspel

Samenspel is het wijkblad van de protestantse gemeente rondom de Christus Triumfatorkerk. In dit blad vindt u informatie over activiteiten in onze gemeente, bijdragen van predikanten en gemeenteleden. De onderwerpen zijn heel gevarieerd en lopen uiteen van meditaties en gedichten tot verslagen van activiteiten en reizen, van lief en leed tot aangelegenheden die in de kerkenraadsvergaderingen een rol spelen. Kortom: van alles over wat er in de gemeente speelt of waar de gemeenteleden door worden geraakt.

Samenspel komt tien keer per jaar uit, doorgaans in de laatste week van de maand. In de maanden mei/juni en juli/augustus is er een Samenspel voor twee maanden. Bijdragen voor het blad kunt u inleveren via het emailadres van de redactie. De exacte sluitingsdatum voor de inzending van kopij, staat in de agenda van elke uitgave.
De kosten bedragen € 12 per jaar. Als u het blad per post wilt toegezonden krijgen, bedragen de kosten € 32 per jaar. Voor deze kosten krijgt u jaarlijks omstreeks maart een acceptgiro toegestuurd. De bankrekening is: NL52 INGB 0005 144061 t.n.v.  Stichting Christus Triumfatorkerk, te Den Haag (o.v.v. Samenspel)

De redactie bestaat uit:

• Henk Hospes (administratie, samenstelling, verspreiding en redactie)
  • Wouter Müller
  • Adriaan Sala (eindredactie)

Het e-mailadres van de redactie is:

U kunt om een digitale versie van Samenspel vragen op bovenstaand mailadres