ctkerk

Zaalverhuur Zaalverhuur

Zaalverhuur

De Christus Triumfatorkerk (CTK), gelegen vlakbij het Centraal Station in Den Haag, kan bijeenkomsten van 10 tot 450 personen faciliteren. De zeven  vergaderzalen, met prijzen variërend van 45 tot 400 euro, zijn multifunctioneel en kunnen op de wensen van de klant worden afgestemd. De gebruikersgroep van ruimtes in de Christus Triumfatorkerk is divers en bestaat uit VVE's, scholen, netwerkorganisaties, verenigingen, ministeries en nog heel veel meer. Ook voor uw receptie's of familiefeesten, cursussen, presentaties en conferenties kunt u ons bellen. Audiovisuele hulpmiddelen staan u ter beschikking en er is een ruime foyer.

De bijzondere kerkzaal, waar zondags diensten worden gehouden, bevindt zich op de eerste verdieping. Die verdieping is ook via een lift te bereiken. De sfeervolle kerkzaal heeft een natuurstenen vloer en een bijzondere lichtinval door de 144 schuinstaande zuilen (penanten). Deze constructie geeft een lichtval met boeiende effecten en zorgt voor de gewenste geluidsisolatie en bovendien voor een heel goede akoestiek.
Elke 2e en 4e donderdag van de maand worden er pauzeconcerten gehouden, met medewerking van studenten van het Koninklijk Conservatorium. Ook voor avondconcerten en lezingen is de kerkzaal uitermate geschikt.

Voor nadere informatie en voor het maken van reserveringen kunt u terecht bij de koster Kristin Anderson op telefoonnummer 070 3837655. Bij geen gehoor kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten op het antwoordapparaat. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Ook kunt u mailen naar: k

Hieronder ziet u:
linksboven onze foyer; linksonder één van onze vergaderzalen; rechts een jeugdorkest in de kerkzaal

The Christus Triumfatorkerk (CTK), conveniently located near Central Train Station (CS) in Den Haag, can accommodate gatherings from 10 people to 450 people. Ranging in cost from 45 euro to 400 euro, our meeting rooms fit a variety of budgets and needs. CTK has a diversity of clients including VVE’s, schools, networking organizations and clubs, bible study groups and government organizations. Above the meeting rooms is a church hall where weekly Sunday services are held. The church room, stone floor, high arching ceiling and interspersed glass and brick columns create a mid century modern atmosphere. Also available for rent, the church hall has hosted everything from evening choir concerts and twice monthly lunch concerts featuring classical performances, to well attended lectures and workshops.

Give us a call (070 3837655) today to book a meeting room, ongoing gathering or annual event. You can send us a mail: k

About The Church Community

The Christus Triumfatorkerk is a protestant church in Den Haag with a vibrant, active community. You are welcome to attend our 10:00am Sunday service. To read more about church services, activities and related events, please visit  www.ctkerk.nl

datum en tijdstip 07-02-2016 om 10.00 uur

Cursus Levenskunst

Meld je nu aan voor de cursus Levenskunst!

Vier klassieke concerten

Kunstpost organiseert in de Christus Triumfatokerk vier klassieke concerten door jonge, veelbelovende musici:

Zaterdag 23 januari - 15.00 uur:
Stephan Nieuwesteeg (viool)

Voor meer informatie klik hier. meer

ANBI-informatie
ANBI- informatie Chr.Triumfatorkerk

PKN Den Haag Oost
De PKN Den Haag Oost heeft sinds kort een eigen website:
www.pkndenhaagoost.nl
en Haag Oost bestaat uit:
- Noorderkerk