Collectebonnen Bestellen Collectebonnen Bestellen

U kunt in de Christus Triumfatorkerk collectebonnen gebruiken. In deze tijd van pinnen en geen kleingeld in de portemonnaie is dit een goede en makkelijke methode. Door de collectebonnen via uw bankrekening te bestellen en af te rekenen, heeft u bovendien jaarlijks een belasting-aftrekpost voor wat betreft uw giften.

Soorten bonnen

Er bestaan 3 soorten collectebonnen die alleen per vel te bestellen zijn. Elk vel bevat 20 bonnen.

• Collectebonnen ter waarde van 50 cent per stuk - 1 vel kost € 10,-
  • Collectebonnen ter waarde van 1 euro per stuk - 1 vel kost € 20,-
  • Collectebonnen ter waarde van 2 euro per stuk - 1 vel kost € 40,-

Hoe moet ik de collectebonnen bestellen?

Het bestelproces van de bonnen is erg gemakkelijk:
  1. Bepaal welke waarde collectebonnen u wil bestellen
  2. Bepaal hoeveel vellen u van de collectebonnen wilt bestellen
  3. Bereken het totale bedrag van uw bestelling (zie de rekenvoorbeelden hieronder)
  4. Maak het berekende over op postbankrekening NL38 INGB 0000 005253 t.n.v. Collectebonnen GKO/PGG te Den Haag
  5. Vermeld in de omschrijving van uw overboeking welke waarde collectebonnen en hoeveel vellen u wil bestellen
  6. Rond de overboeking af

Rekenvoorbeelden
Indien u 3 vellen met bonnen te waarde van 1 euro wil bestellen, moet u 3 x 1 euro x 20 bonnen = EUR 60,- overmaken
Indien u 1 vel met bonnen ter waarde van 50 cent wil bestellen, moet u 1 x 0,50 euro x 20 bonnen = EUR 10,- overmaken
Het is niet mogelijk om voor EUR 10,- aan bonnen ter waarde van 1 euro te bestellen

Levering van de bonnen

Alle bestellingen worden 3 keer per week opgenomen en gecontroleerd. Alle bestelde bonnen worden op vrijdag verstuurd.

Vragen en contact

Voor vragen, opmerkingen of informatie over de bestellingen kunt u contact opnemen met:
Mevr. C. van Veen-Livain

Juliana van Stolberglaan 154