kinderdienst en creche

Creche:

Elke zondag is er voor de kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar opvang.

Kindernevendienst

Elke zondag, met uitzondering van de zomervakantie, gaan de kinderen naar hun eigen kinderdienst. (kindernevendienst)

Hierbij zijn kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar welkom. We nemen het Licht mee van de Paaskaars en gaan naar een eigen ruimte in de kerk. We lezen samen het Bijbelverhaal en verwerken dit in een spel, een gesprek of een creatieve opdracht. Tijdens de collecte komen alle kinderen terug in de kerkdienst. Op deze manier wordt de kerkgang wel gestimuleerd, maar hebben de kinderen hun eigen activiteit.

Met Pasen en met Kerst hebben de kinderen een grotere inbreng in de kerkdienst, die dan in overleg met de voorganger en de leiding van de kindernevendienst wordt voorbereid.

Elk jaar houden we een inzameling voor een goed doel. Zo hebben we al eens veel geld ingezameld met onze sponsorloop voor Irpanana, een organisatie in Bolivia, en zorgden we er met elkaar voor dat 2 kinderen in Nairobi een jaar lang naar school konden gaan en een schooluniform kregen.

We hopen je snel te ontmoeten!

.

Kerkdienst - Kerstavond
datum en tijdstip 24-12-2014 om 21.00 uur

Thema: Gods selfie
Met medewerking van het YMCA Gospel Choir

Kerstnachtdienst

zie pagina kerkdienst meer

1e Kerstdag - Gezinsdienst
25 december 10.00 uur
Gezinsdienst
Thema: Er bloeit iets op!
Voorganger: ds. Berit Bootsma

Met speciale aandacht voor de kinderen.

BeamTeam
We hebben twee Beamers! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten