kinderdienst en creche

Creche:

Elke zondag is er voor de kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar opvang.

Kindernevendienst

Elke zondag, met uitzondering van de zomervakantie, gaan de kinderen naar hun eigen kinderdienst. (kindernevendienst)

Hierbij zijn kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar welkom. We nemen het Licht mee van de Paaskaars en gaan naar een eigen ruimte in de kerk. We lezen samen het Bijbelverhaal en verwerken dit in een spel, een gesprek of een creatieve opdracht. Tijdens de collecte komen alle kinderen terug in de kerkdienst. Op deze manier wordt de kerkgang wel gestimuleerd, maar hebben de kinderen hun eigen activiteit.

Met Pasen en met Kerst hebben de kinderen een grotere inbreng in de kerkdienst, die dan in overleg met de voorganger en de leiding van de kindernevendienst wordt voorbereid.

Elk jaar houden we een inzameling voor een goed doel. Zo hebben we al eens veel geld ingezameld met onze sponsorloop voor Irpanana, een organisatie in Bolivia, en zorgden we er met elkaar voor dat 2 kinderen in Nairobi een jaar lang naar school konden gaan en een schooluniform kregen.

We hopen je snel te ontmoeten!

.

Kerkdienst / Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 30-11-2014 om 10.00 uur

Pauzeconcert 13 november 12.30-13.15 uur

U kunt dan luisteren naar Hrvoje Hleb - gitaar. Hij speelt werken van Bach, Tarrega en Barrios. De toegang is vrij. U bent van harte welkom!

Tentoonstelling september 2014

Opening tentoonstelling
'De Kunst van het erbij horen'
20 september 16.00 u
meer info:

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten