kindernevendienst

Kindernevendienst

Elke zondag, met uitzondering van de zomervakantie, gaan de kinderen naar hun eigen kinderdienst. (kindernevendienst)

Hierbij zijn kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar welkom. We nemen het Licht mee van de Paaskaars en gaan naar een eigen ruimte in de kerk. We lezen samen het Bijbelverhaal en verwerken dit in een spel, een gesprek of een creatieve opdracht. Tijdens de collecte komen alle kinderen terug in de kerkdienst. Op deze manier wordt de kerkgang wel gestimuleerd, maar hebben de kinderen hun eigen activiteit.

Met Pasen en met Kerst hebben de kinderen een grotere inbreng in de kerkdienst, die dan in overleg met de voorganger en de leiding van de kindernevendienst wordt voorbereid.

Elk jaar houden we een inzameling voor een goed doel. Zo hebben we al eens veel geld ingezameld met onze sponsorloop voor Irpanana, een organisatie in Bolivia, en zorgden we er met elkaar voor dat 2 kinderen in Nairobi een jaar lang naar school konden gaan en een schooluniform kregen.

We hopen je snel te ontmoeten!

Kerkdienst - Paaswake
datum en tijdstip 19-04-2014 om 21.00 uur

Pauzeconcert donderdag 24 april 12.30-13.15 uur

Brendan Conroy (cello), Irina Bedicova (zang), Javier Krohn (piano), Zsófia Lázár (fluit) en Helen Papacostopoulou (zang) brengen u een programma getiteld: 'Greek sound of the 20th century'. De toegang is vrij. U bent van harte welkom!

Actie Kerkbalans 2014

Geef uw bijdrage voor 2014 door via