Werk & Balans - Jonge professionelen Werk & Balans - Jonge professionelen

- Wat betekent levenskunst voor jou?
- Wat maakt jou gelukkiger?
- Welke verlangens leven in jou?
- Hoe zet je dromen om in daden?
- Welke stap ga jij morgen zetten?

Een cursus die je op het spoor zet van levenskunst.

Voor iedereen tussen 25-40 jaar die graag bewust(er) wil leven.

In de cursus Levenskunst gaan we aan de slag met deze vragen. De cursus is o.a. gebaseerd op het boek De maakbaarheid van het geluk van Sonja Lyubomirsky.

De cursus is vooral praktisch van aard. Verschillende werkvormen helpen je om je dromen op het spoor te komen en die met anderen te delen. Zo hopen we je uit te dagen meer vanuit je dromen en verlangens te gaan leven.

We putten zowel uit sociale wetenschappelijke bronnen als de christelijke spiritualiteit. Hierdoor is er voor iedereen - christelijk of niet - iets om mee aan de slag te gaan. Er is voldoende ruimte om dat er uit te halen wat voor jou van waarde is.

De workshop bestaat uit drie avonden:
            avond 1: Aan geluk kun je werken. Tips voor geluk
            avond 2: Leven vanuit je verlangen
            avond 3: Je droom realiseren

Voel de vrijheid om ook je collega’s en/of vrienden voor deze cursus uit te nodigen. Zij kunnen zeker ook aanhaken!

Verwacht voorjaar 2016!

informatie bij ds. Berit Bootsma

Kerkdienst - Bevestiging ambtsdragers
datum en tijdstip 06-09-2015 om 10.00 uur

Opening nieuwe tentoonstelling
Op zaterdag 12 september, Open Monumentendag, zal de kerkzaal tussen 12.00 en 16.00 uur geopend zijn voor publiek. Direct om 12.00 uur zal de nieuwe expositie worden geopend: de overzichtstentoonstelling van het werk van wijlen Hans Stuffers, architect en kunstschilder. In de loop van zijn leven heeft hij talloze pentekeningen en schilderijen gemaakt. Zijn werken zullen tot half november te bezichtigingen zijn. De toegang is vrij.

Talentenveiling

In plaats van Bazar
10-10-2015
Talentenveiling

wij hebben ook een Facebook Pagina

Zomerstop Pauzeconcerten
In de zomermaanden zijn er geen Pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk. Eind september start de nieuwe serie concerten. Tegen die tijd vindt u de informatie op onze website.