Werk & Balans - Jonge professionelen

In de afgelopen jaren zijn er twee trainingen 'Werk & Balans' georganiseerd in het kader van het project Jonge Professionelen en de Christus Triumfatorkerk. Deze trainingen waren opgezet om mensen in de leeftijd van 25 tot 40 jaar te helpen bij het vinden van een goede balans in het dagelijkse leven. Hierbij zijn onder andere de volgende thema's voorbij gekomen: 'Wat zijn je inspiratiebronnen en kernwaarden?' en 'Hoe ga je om met drukte, stress en tegenslagen?' De deelnemers waren enthousiast over dit initiatief.

Komend jaar zullen we op nieuwe wijze aandacht geven aan het thema werk en de balans met het privéleven. Want uit de reacties in de afgelopen seizoenen is gebleken dat dit veel mensen bezighoudt. Zodra hierover meer bekend is, zal op deze pagina aanvullende informatie worden geplaatst.

Contactpersoon: ds. Berit Bootsma.

Kerkdienst / Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 30-11-2014 om 10.00 uur

Pauzeconcert 27 november
Balázs Tóth (renaissance lute & guitar) en Talitha Witmer ( renaissance lute & chitaronne) spelen werken van Dowland, Ferrabasco, Pellegrini, Corbetta en anderen. Tijd: 12.30-13.15 uur toegang is vrij.

Woensdag 3 december: lezing over spiritualiteit
Dr. Kick Bras uit Haarlem zal spreken over het thema ‘Spiritualiteit als levenskunst’. Hij is hoofdredacteur van het blad ‘Herademing’ en is auteur van verschillende boeken over meditatie, spiritualiteit en mystiek. Bras heeft zich verdiept in de Nederlandse mystieke tradities en geeft workshops over meditatievormen uit de christelijke spiritualiteit. Tijd: 20.00-22.00 uur. De toegangs is vrij.

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten