Ontmoetingsplek jonge ouders - Jonge professionelen

In de wijk Bezuidenhout en de Christus Triumfatorkerk zijn veel jonge ouders. Het is een fase waarin er van alles verandert in het leven van deze ouders. Adviezen komen van alle kanten op hen af. Het is lang niet altijd duidelijk wat goed is voor het gezin en de kinderen.

Om (jonge) ouders de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en te praten over de (geloofs)opvoeding is er in de Christus Triumfatorkerk een ontmoetingsplek voor jonge ouders. Deze ontmoetingsplek is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.  Terwijl de kinderen lekekr spelen gaan wij in gesprek over thema's die gaan over geloofs- en waardeoverdracht. Hoe leer je je kind(eren) wat goed is en wat het geloof voor jou betekent?

De volgende ontmoetingsplek staat gepland op zaterdag 11 oktober. Kinderen zijn van harte welkom om mee te komen, want voor hen wordt ook gezorgd!

Datum:                                    11 oktober 2014
Tijd:                                        15.00-17.30 inloop vanaf 14.45
Plaats:                                    Christus Triumfatorkerk
Thema:                                  Bidden: hoe doe je dat nou?
Inclusief                                 opvang voor de kinderen
Kosten:                                   € 2,50 per volwassene

Contacpersoon: ds. Berit Bootsma.

datum en tijdstip 03-08-2014 om 10.00 uur

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

Zomerprogramma 2014: Een plek onder de zon

Voor wie deze zomer in de stad blijft organiseert de Christus Triumfatorkerk 9 zomeractiviteiten. Van 10 juli t/m 14 augustus is er iedere donderdag om 14.30 uur een activiteit. In de kerkdiensten van 20 juli, 3 en 10 augustus komt het thema ‘Een plek onder de zon’ terug. Kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.

EINDE SEIZOEN PAUZECONCERTEN
In de maanden juni, juli en augustus zijn er geen pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk. Het eerste concert van het nieuwe seizoen zal op donderdag 25 september plaatsvinden.