PKN
 
Ontmoetingsplek jonge ouders - Jonge professionelen

Ontmoetingsplek jonge ouders - Jonge professionelen

In de wijk Bezuidenhout en de Christus Triumfatorkerk zijn veel jonge ouders. Het is een fase waarin er van alles verandert in het leven van deze ouders. Adviezen komen van alle kanten op hen af. Het is lang niet altijd duidelijk wat goed is voor het gezin en de kinderen.

Om (jonge) ouders de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en te praten over de (geloofs)opvoeding is er in de Christus Triumfatorkerk een ontmoetingsplek voor jonge ouders. Deze ontmoetingsplek is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.  Terwijl de kinderen lekekr spelen gaan wij in gesprek over thema's die gaan over geloofs- en waardeoverdracht. Hoe leer je je kind(eren) wat goed is en wat het geloof voor jou betekent?

De volgende ontmoetingsplek staat gepland op zaterdag 11 oktober. Kinderen zijn van harte welkom om mee te komen, want voor hen wordt ook gezorgd!

Datum:                                    11 oktober 2014
Tijd:                                        15.00-17.30 inloop vanaf 14.45
Plaats:                                    Christus Triumfatorkerk
Thema:                                  Bidden: hoe doe je dat nou?
Inclusief                                 opvang voor de kinderen
Kosten:                                   € 2,50 per volwassene
 

Contacpersoon: ds. Berit Bootsma.

 
 

Kerkdienst / Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 30-11-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar. 
Kinderdienst voor 4-12 jarigen


Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart
meer details

 
Pauzeconcert 27 november
Balázs Tóth (renaissance lute & guitar) en Talitha Witmer ( renaissance lute & chitaronne) spelen werken van Dowland, Ferrabasco, Pellegrini, Corbetta en anderen. Tijd: 12.30-13.15 uur toegang is vrij. 
 
Woensdag 3 december: lezing over spiritualiteit
Dr. Kick Bras uit Haarlem zal spreken over het thema ‘Spiritualiteit als levenskunst’. Hij is hoofdredacteur van het blad ‘Herademing’ en is auteur van verschillende boeken over meditatie, spiritualiteit en mystiek. Bras heeft zich verdiept in de Nederlandse mystieke tradities en geeft workshops over meditatievormen uit de christelijke spiritualiteit. Tijd: 20.00-22.00 uur. De toegangs is vrij.
 
CTK


 
BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

 
 
COLLECTEBONNEN BESTELLEN
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.