Ontmoetingsplek jonge ouders - Jonge professionelen

In de wijk Bezuidenhout en de Christus Triumfatorkerk zijn veel jonge ouders. Het is een fase waarin er van alles verandert in het leven van deze ouders. Adviezen komen van alle kanten op hen af. Het is lang niet altijd duidelijk wat goed is voor het gezin en de kinderen.

Op zaterdag 12 oktober 2013 heeft voor de eerste keer de Ontmoetingsplek voor Jonge Ouders haar deuren geopend in de Christus Triumfatorkerk. Deze ontmoetingsplek is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Het zijn de jaren waarin je kind opgroeit van baby tot puber. Iedere keer kom je voor nieuwe uitdagingen en vragen te staan. Opvoeden gaat niet altijd vanzelf en de geloofsopvoeding al helemaal niet. ‘Hoe doe jij dat nou?’ is een vraag die iedereen wel eens wil stellen aan een andere ouder.

De volgende ontmoetingsplek staat gepland op zaterdag 28 juni. Kinderen zijn van harte welkom om mee te komen, want voor hen wordt ook gezorgd!

Datum:                                    28 juni 2014
Tijd:                                        15.00-17.30 inloop vanaf 14.45
Plaats:                                    Christus Triumfatorkerk
Inclusief                                 opvang voor de kinderen
Kosten:                                   € 2,50 per volwassene
Informatie en opgave:         ds. Berit Bootsma,

Contacpersoon: ds. Berit Bootsma.

datum en tijdstip 27-04-2014 om 10.00 uur

Pauzeconcert donderdag 24 april 12.30-13.15 uur

Brendan Conroy (cello), Irina Bedicova (zang), Javier Krohn (piano), Zsófia Lázár (fluit) en Helen Papacostopoulou (zang) brengen u een programma getiteld: 'Greek sound of the 20th century'. De toegang is vrij. U bent van harte welkom!

Actie Kerkbalans 2014

Geef uw bijdrage voor 2014 door via