Dining & Wining - Jonge professionelen Dining & Wining - Jonge professionelen

Ben je nieuw in de wijk of loop je al een tijdje mee? Voor iedereen die zoekt naar een gelegenheid om op informele wijze andere jonge professionelen te leren kennen, zijn de activiteiten van Dining & Wining dè plek.

Vier keer per jaar wordt er een gezellige activiteit georganiseerd, Dining & Wining genaamd. Dit kan bijvoorbeeld een picknick in het park zijn of een borrel bij iemand thuis. Het doel hiervan is een moment creëren waarop jonge mensen van binnen en buiten de gemeente elkaar op een ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

De volgende activiteit binnen de Dining & Wining is 'Tafel van Hoop' op vrijdag 4 november. Deze activiteit wordt samen met de Duinzichtkerk en Stek-Jong georganiseerd.

Wat is de Tafel van Hoop?
~ een feestelijke maaltijd met ervaringen rondom hoop en wanhoop;
~ een diversiteit aan mensen, geuren, kleuren, smaken, muziek en gerechten;
~ een combinatie van heilige vrolijkheid, ontvangen en uitdelen, bediend worden en afwassen;
~ genieten van lekker eten, delen in oeroude verhalen en rituelen, stilte;
~ samen zoeken naar een manier waarop deze Tafel een plek kan zijn van nieuwe moed, nieuw vertrouwen en nieuwe inspiratie.

Wanneer: vrijdag 4 november
Waar: Duinzichtkerk, van Hogenhoucklaan 89
Tijd: 18.30 uur inloop, 19.00 uur start avond

Handig om te weten:
voor een succesvolle Tafel van Hoop is het belangrijk dat je een gerecht meeneemt dat je zelf lekker vindt of waar je iets mee hebt. Denk aan wraps, salade, kippenpootjes, soep etc.
Op de locatie is beperkte gelegenheid  om eten op te warmen. Neem het eten dat opgewarmd moet worden in een pan of magnetronschaal mee.

Meer informatie en opgeven bij ds. Berit Bootsma

Meer informatie over de Dining & Wining is te krijgen bij team wine & dine.