Dining & Wining - Jonge professionelen

Ben je nieuw in de wijk of loop je al een tijdje mee? Voor iedereen die zoekt naar een gelegenheid om op informele wijze andere jonge professionelen te leren kennen, zijn de activiteiten van Dining & Wining dè plek.

Vier keer per jaar wordt er een gezellige activiteit georganiseerd, Dining & Wining genaamd. Dit kan bijvoorbeeld een picknick in het park zijn of een borrel bij iemand thuis. Het doel hiervan is een moment creëren waarop jonge mensen van binnen en buiten de gemeente elkaar op een ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

De komende Dining & Wining is een barbecue op vrijdag 5 september. Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Leuk als je erbij bent, dus noteer vast in je agenda! Aanmelden kan bij Mirjam Goudart:

De overige data voor de Dining & Wining zijn
14 november 2014            Jong meets Oud
13 februari 2015                Freaky Friday
7 juni 2015 (zondag)         Dining & Walking @ the park

eer informatie bij ds. Berit Bootsma of Mirjam Goudart.

Kerkdienst - startzondag
datum en tijdstip 21-09-2014 om 10.00 uur

Startzondag 21 september
We vieren het begin van het nieuwe kerkenwerkseizoen. Muzikale medewerking wordt verleend door het interkerkelijk gemengd koor Les Chantres uit Papendrecht onder leiding van Hans van Blijderveen. De aanvang van de dienst is om 10.00 uur.

Niet open op ‘Open Monumentendag’
Dit jaar zal de Christus Triumfatorkerk op de Open Monumentendag, zaterdag 13 september, niet te bezichtigen zijn. Echter, op zaterdag 20 september staan, in verband met de opening van de nieuwe tentoonstelling, de deuren van de kerk vanaf 16.00 uur voor iedereen open.

Tentoonstelling september 2014

Opening tentoonstelling
'De Kunst van het erbij horen'
20 september 16.00 u
meer info:

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten