Er zijn geen items gevonden

Kerkdienst / Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 30-11-2014 om 10.00 uur

Pauzeconcert 27 november
Balázs Tóth (renaissance lute & guitar) en Talitha Witmer ( renaissance lute & chitaronne) spelen werken van Dowland, Ferrabasco, Pellegrini, Corbetta en anderen. Tijd: 12.30-13.15 uur toegang is vrij.

Woensdag 3 december: lezing over spiritualiteit
Dr. Kick Bras uit Haarlem zal spreken over het thema ‘Spiritualiteit als levenskunst’. Hij is hoofdredacteur van het blad ‘Herademing’ en is auteur van verschillende boeken over meditatie, spiritualiteit en mystiek. Bras heeft zich verdiept in de Nederlandse mystieke tradities en geeft workshops over meditatievormen uit de christelijke spiritualiteit. Tijd: 20.00-22.00 uur. De toegangs is vrij.

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten