Enquête missionair werk

Enquête missionair werk
Wat merken we (wel of niet) van de Protestantse Kerk in Den Haag? De Commissie Haags Pionieren wil hier graag inzicht in krijgen. En daarom vragen we u om deel te nemen aan een enquête. 
De commissie Haags Pionieren werkt in opdracht van de Algemene Kerkenraad van de Protestantse gemeente ‘s Gravenhage en heeft als doelstelling het pionieren in den Haag mogelijk te maken. In 2012 heeft de Synode van de Protestantse kerk besloten om ruimte te geven aan nieuwe vormen van kerkzijn. Ook de Protestantse gemeente ‘s Gravenhage heeft meerdere pioniersplekken en wil dit blijven stimuleren. 
Omdat het begrip Pionieren verschillende beelden oproept en de Protestantse gemeente een veelkleurige geloofsgemeenschap is gebruiken we het Nieuw Kerkelijk Peil als gemeenschappelijke taal. Meer informatie staat op www.PTHU.nl of op www.protestantsekerk.nl onder Toekomstgericht gemeente zijn. 
De enquête staat open van 7 juni tot 11 juli. Na de sluitingsdatum ontvangt elke gemeente, pioniersplek een rapportage (bij voldoende respons). Mogen we u vragen om de enquête via onderstaande link in te vullen of de QR code te scannen. Alvast hartelijk dank. 

→ naar de enquete

Voor vragen kunt u terecht bij: Wout Schonewille, wout@werkindekerk.info, 0180 32 10 62.
terug