Speelgoedactie voor Voedselbank

Veel kinderen hebben speelgoed in overvloed. Zoveel, dat af en toe een flinke opruiming zeer wenselijk is. En….dat maakt dan ook weer ruimte vrij voor andere cadeautjes die in december vast en zeker te verwachten zijn.
Maar wat doe je met al dat mooie speelgoed? Zonde om weg te gooien, toch?  Zeker!

Weggeven om een ander kind, dat weinig of geen speelgoed heeft, een plezier te doen is dan een mooie optie.
In een gezamenlijke actie van de Diaconie en CTK Duurzaam zamelen daarvoor graag nog mooi en gaaf speelgoed in. Wij vragen ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden, familie en iedereen die overtollig speelgoed heeft, dit aan ons te doneren.

In november bieden we dit speelgoed aan klanten van de Voedselbank in Den Haag aan. Zij kunnen vervolgens hun kinderen verrassen met een mooi cadeautje.

Er is al veel speelgoed ingezameld. Als u ook nog een bijdrage wilt leveren, kunt u het speelgoed achterlaten op/onder de grote tafel tegen de achterwand in de hal. Zondag 7 november is de laatste mogelijkheid om speelgoed in te leveren.
Voor meer informatie of als u vervoer nodig heeft voor het aanleveren van speelgoed kunt u mailen naar speelgoed@ctkerk.nl.

Doe jij, doet u ook mee?  Warm aanbevolen!