Welkom op de website van de Christus Triumfatorkerk Welkom op de website van de Christus Triumfatorkerk

Onze kerk is gelegen in Den Haag, in het hart van de wijk Bezuidenhout. Op deze plek willen wij een open gemeente zijn met aandacht voor iedereen die in het Bezuidenhout woont, werkt of gewoon op ons pad komt.

Op deze site vindt u informatie over onze gemeente. Zo kunt u bijvoorbeeld lezen wie wij zijn en welke activiteiten we ontplooien. Ook van onze dominee vindt u hier de contactgegevens.
 

Kerkdienst meeluisteren

Wilt u een kerkdienst mee-beluisteren? Dan kan dat live via internet vanaf zondagmorgen 9.50 uur of achteraf wanneer het u uitkomt. 


Bezoek onze diensten

Wij nodigen u van harte uit om naast het lezen van deze site ook eens 'live' onze kerk te bezoeken. Immers de sfeer in onze gemeente, de hartelijkheid en de beleving van ons geloof, kunnen we niet via een website overdragen. 

U bent van harte welkom!

 
Een video-impressie van de kerk:

 
Visie en Missie:

De Christus Triumfatorkerk is een gemeente die met haar beide benen in de wijk Bezuidenhout en Mariahoeve staat. Met deze zin begint ons beleidsplan 2015-2018. Nieuwsgierig geworden? U kunt meer lezen op de pagina: organisatie.
 
Informatie over het team van predikanten in de Protestantse Kerk in de Haagse Hout / Archipel vindt u op de contactpagina
  • Jaap van den Akker
  • Corrie van Duinen (Duinzichtkerk)

Klik op de pagina CONTACT ook voor de gegevens van de predikanten van de Haagse Hout en Archipel.

terug