Welkom op de website Christus Triumfatorkerk

Welkom op de website Christus Triumfatorkerk
Onze kerk is gelegen in Den Haag, in het hart van de wijk Bezuidenhout. Op deze plek willen wij een open gemeente zijn met aandacht voor iedereen die in het Bezuidenhout en Mariahoeve woont, werkt of gewoon op ons pad komt.
 
lees meer »
 
Maaltijdproject 14 juni 2024 Maaltijdproject 14 juni 2024
Op 14 juni 2024 is de maaltijd van dit seizoen in onze kerk. De maaltijd begint als altijd om om 18.00 uur en kost €7,50. Om 19.30 uur sluiten we de maaltijd weer af.
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers en opgeven is noodzakeljk.
In september start het maaltijdproject weer. Elke tweede vrijdag van de maand is er een maaltijd in de CTK. Iedereen is welkom. Opgeven kan via maaltijd@ctkerk.nl.
 
Inzameling Voedselbank

Inzameling Voedselbank
Iedere woensdagochtend is de Christus Triumfatorkerk tussen 10.30 – 11.30 uur open voor het in ontvangst nemen van houdbare voedselproducten. Deze producten worden gebracht naar de voedselbank in Mariahoeve. Doet u mee? De koffie staat iedere woensdagochtend voor u klaar.

 
lees meer »
 
Ontmoeting

Ontmoeting
Iedere woensdag is er koffie, thee en gezelschap voor wie even binnen wil lopen in de kerk. Welkom tussen 10.30 – 11.30 uur. Tegelijkertijd is de kerk open voor het doneren van voedselproducten voor de voedselbank in Mariahoeve.
 
 
Klimaatviering zaterdag 9 september

Klimaatviering zaterdag 9 september
Op zaterdag 9 september vond in de Christus Triumfatorkerk de klimaatviering plaats, georganiseerd door Groene kerken en Micha Nederland. Kijk hier deze indrukwekkende viering terug.
 
Collectes en Appostel app

Collectes en Appostel app
Met de Appostel app kunt u eenvoudig deelnemen aan de collectes in de CTK. Tot voor kort gebruikten we de Appostel app van PKN den Haag Oost, inmiddels hebben we een eigen Appostel app.
 
lees meer »
 
Samenspel

Samenspel
Tien keer per jaar verschijnt ons eigen kerkblad Samenspel. 
Abonnees krijgen hem in de brievenbus, maar recente nummers zijn ook digitaal te lezen.
Net als onze wekelijkse Nieuwsbrief en het stedelijke kerkblad Kerk in Den Haag.
Wil je ook elke maand Samenspel in de brievenbus ontvangen? Dat kan! Geef je op voor een abonnement: samenspel@ctkerk.nl. We vragen een (vrijwillige) gift van (minimaal) €12,50 per jaar voor ons mooie blad.
 
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Sinds de uitbraak van de coronapandemie verschijnt er wekelijks op vrijdag een nieuwsbrief van onze gemeente. Om je op de hoogte te houden van het kerkelijk leven. 
Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief van de CTK.
Eerder verschenen nieuwsbrieven zijn hier te lezen.
 
Deo Sono, Populum Voco

Deo Sono, Populum Voco
In het voorjaar van 2021 maakte Matteo Fabris voor een studieopdracht een fotoreportage van onze kerk.
In de foto's komt de schoonheid en de bijzondere bouwstijl van de kerk prachtig in beeld.
Matteo is Bachelor student Urban Studies aan de Rijksuniversieteit Leiden.
Zijn werkstuk kreeg als titel mee: 'Deo Sono, populum voco'. Het is het opschrift van de klok van onze kerk: ik luid voor God en roep het volk.
De foto's van Matteo en zijn werkstuk zijn hier te zien.